Vježbajte sigurnost lijekova prisjećajući se svojih lijekova prije nego što kupite

Vježbajte sigurnost lijekova prisjećajući se svojih lijekova prije nego što kupite

Vodiči za lijekove su papirnati brošuri koji sadrže mnoge lijekove na recept. Vodiči se bave problemima koji su specifični za određene lijekove i klase lijekova, a sadrže informacije koje su odobrene od FDA-e koje mogu pomoći pacijentima da spriječe velike negativne događaje. FDA treba da se vodiči s lijekovima isporuče s određenim preporučenim lijekovima i biološkim predmetima kada agencija shvate da su potrebne: posebne informacije kako bi se spriječilo teške štetne rezultate, treba obavijestiti o odlučivanju pacijenata o poznatim velikim štetnim učincima s predmetom ili Pridržavanje klijenta na upute za korištenje predmeta neophodno je za njegovu učinkovitost.

Također možete otkriti vodiče za lijekove koristeći lijekove@FDA!.?.! i baze podataka Fdalabel.

Lijekovi su nam namijenjeni pomoći da živimo duže i zdravije, no uzimanje lijekova na pogrešan način ili miješanje određenih lijekova i dodataka može biti štetno. Starije odrasle osobe često imaju višestruka medicinska stanja i mogu uzimati puno lijekova, što ih dovodi u dodatni rizik za negativne negativne učinke. Nastavite čitati kako biste otkrili kako sigurno uzeti i pratiti sve svoje lijekove.

Nisu poznate netočne izjave o sigurnosti i označavanju lijekova

Lijekovi se mogu steći na recept ili bez prepisivanja (OTC). Lijekovi na recept su lijekovi koje možete dobiti samo narudžbom medicinskog stručnjaka; Na primjer, tablete za spuštanje kolesterola ili inhalatora astme. OTC lijekovi se mogu kupiti bez recepta; https://ed-hrvatski.com/vpxl-kupiti/ Na primjer, aspirin ili kapi za podmazivanje.

Umjesto toga, ovi su proizvodi namijenjeni održavanju ili poboljšanju zdravlja, a oni bi vam mogli pomoći u ispunjavanju svakodnevnih zahtjeva za potrebnim vitaminima i mineralima. Na primjer, kalcij i vitamin D mogu pomoći u izgradnji jakih kostiju. Otkrijte više o sigurnom uzimanju dodataka u Nia Post -u, dodacima prehrani za starije odrasle.

Ne trebate uzimati aspirin ako uzmete varfarin za srčane probleme. Da biste izbjegli moguće ozbiljne zdravstvene probleme, razgovarajte sa svojim liječnikom o svim lijekovima koje uzimate, koji se sastoje od onih koje preporučuju drugi medicinski stručnjaci i bilo koji OTC lijekovi, vitamini, dodaci i organska rješenja. Spomenite sve, čak i one koje rijetko koristite.

Pojedinačna strategija koja se koristi za kućne vodič za sigurnost lijekova – kako zadržati djecu i kućne ljubimce …

Raspravite o svim alergijskim reakcijama ili problemima koje ste zapravo imali s drugim lijekovima. Oni bi se mogli sastojati od osipa, problema s disanjem, probavne smetnje, vrtoglavice ili promjena raspoloženja. Osigurajte da vaš medicinski stručnjak i ljekarnik imaju trenutni popis vaših alergijskih reakcija kako vam ne nude lijek koji se sastoji od nečega što bi moglo potaknuti alergijski odgovor.

Spoj potpuno novog lijeka s lijekovima ili dodacima koje već uzimate moglo bi uzrokovati nepoželjne i često teške probleme. Miješanje lijeka koji vam uzmete kako biste spavali (sedativ) i lijek koji uzimate za alergijske reakcije (antihistamin) može usporiti vaše reakcije i učiniti da vožnja automobilom ili opremom za trčanje šteti.

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.