Градски и модерен

Градски и модерен, перфектна локация, елегантен интериор, приятен лоби бар с директен изход към отлично поддържана градина, хотел „Алекта “ е предпочитано място за хора, които посещават Варна по работа и за отдих. Хотелът разполага и със собствен паркинг, в случай, че решите да пристигнете с автомобила си. ВСИЧКИ СТАИ СА С ГЛЕДКА КЪМ МОРЕТО.

Допълнителните услуги, от които могат да се възползват гостите на семеен хотел „Алекта“, са денонощен бар и рецепция, химическо чистене, гладене, външен басейн, лятна градина, сауна, детска площадка, обмяна на валута, сейф, наем на автомобили, трансфери и екскурзии.

18Стаи
4Студиа
2Мезонети
1Басейни

Уют и стил в Морска градина Варна

1. Ресторант
Ресторант Алекта е отлично място за старт на вашия ден - светло, кокетно, елегантно. На ваше разположение са 60 места, с чудестна гледка към градината и външния басей, разположени в основна зала. Ресторантът е иделно място за срещи, семейни събития с индивидуален подход.
2. Лоби бар
Лоби барът на хотел „Алекта“ е с изключително витална атмосфера и елегантен интериор. Откритата му тераса са подходящи за бизнес срещи, релакс с любима напитка или да изпиете чаша следобеден чай ...
3. Лятна градина
Прекрасно място за прекарване на топлите следобеди, за разпускане след уморителен работен ден.
4. Басейн
Разположеният в лятната градина басейн носи прохлада в горещите летни дни. Починете си, поплувайте и се насладете на зеленината.
5. Детска част
Разбира се, помислили сме и за малките ни гости, които могат да се забавляват в специално отделената само за тях част на басейна.